注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Kira的博客

You are my dream girl ~

 
 
 

日志

 
 
关于我

好有趣嘅一個廣州人

网易考拉推荐

What the hell!  

2009-05-13 08:46:54|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 
最近好黑仔吖,黑仔到我想死吖!!!
 
今日我第一次要到金融項目中心度值班吖,點知吃咗閉門羹吖!!
 
本來一個星期就得星期三嚟個早上 1。2節係冇課嘎,係可以瞓晏啲嘎......
 
點知,就咁就白白犧牲咗啦!!!!好壯烈吖!!!!!!!!!!
 
哇,嗰一刹那吖,真系好想揾人發洩下,大巴大巴嘎“come”死佢吖!!!!
 
吖!!!!!!!!!!!!我顛啦,到依家我仲未做一個班會嘅課件(中午做,聽日要用),仲未交班級通訊錄(周本內),仲未交金融協會嗰個超高難度嘅聯誼方案吖!!!(週五交)
 
吖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
(PS:今日係我第一次到金融項目中心度值班,我都唔知,值班嘅就得我一個,冇師兄帶...我都有少少錯嘅,早知係咁我就問清楚啲啦。不過吖,“有早知就乞兒,有如果就冇傻婆”啦......)
 
 
What the F**K today ......
 
 
 
つづく
  评论这张
 
阅读(66)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018