注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Kira的博客

You are my dream girl ~

 
 
 

日志

 
 
关于我

好有趣嘅一個廣州人

网易考拉推荐

城市職業技術學院:少許惡劣   

2009-04-03 12:03:26|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
城市職業技術學院


我總結下啦:

差:

第一:學校超級細,喺得快嘅同學,可以用5分鐘由學校嘅前門行到後門。

第二:手機信號(中國移動)超差!!學校絕大部份都系得一兩格信號,仲有好多地方乜信號都冇嘅!惡劣吖!不過唔知點解呢,聽過聯通啲信號又幾好噶喔.......好迷吖.......

第三:啲宿舍好差,一入到去,超有難民營嘅feel。廁所,沖凉房同宿舍分開,一棟宿舍只有13間沖凉房.......不過佢哋學校好少人嘅,加埋先得嗰2000人.......

第四:課室好細吖!!同我間麻雀小學啲課室一樣大,仲要系冇後門嘅,想上上下課走都唔得!!

上述五點夠嘥攞命,對比先知原來我見學校系幾咁好,哈哈~~~



優:

第一:交通方便,因為佢就喺地鐵隔籬,出地鐵之後行20米唔到就到學校嘅門口啦,方便。

第二:因為系喺城市入面。想要咩就有乜,學校隔籬就有工商,華潤萬家,銀記等。

第三:學校細,想出名超容易吖!!!




つづく

  评论这张
 
阅读(85)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018